Arxiu de cicles

Aquesta pàgina inclou els cicles de projeccions realitzats a les Illes Balears en el passat, ordenats de forma alfabètica inversa.

 • Una certa mirada al cinema català

  Part del Festival Multidisciplinar Alternatilla 2010

 • Matinals per a centres escolars, Pasqua 2009

  La Direcció General de Política Lingüística promou aquest cicle de sessions matinals de cinema en català entre els dies 23 de març i el 8 d'abril de 2009, a diferents sales de les Illes Balears. El preu de l’entrada per alumne és de 2,40 €. Per als professors i acompanyants, l’entrada és gratuïta. El pagament, en efectiu o amb un xec al portador, s’ha de fer a les oficines del cinema el mateix dia de la sessió concertada.

 • Matinals per a centres escolars, Pasqua 2008

  La Direcció General de Política Lingüística promou aquest cicle de sessions matinals de cinema en català entre els dies 10 i 19 de març de 2008, a diferents sales de les Illes Balears.

 • Matinals per a centres escolars, Nadal 2008

  La Direcció General de Política Lingüística subvenciona el preu de les entrades a aquestes projeccions amb 1,6 € (de manera que el preu final per alumne és de 2,4 €). Per als professors i acompanyants l'entrada és gratuïta. El pagament, en efectiu o amb un xec al portador, es farà a les oficines del cinema el mateix dia de la sessió concertada.

 • El documental del mes

  La Direcció General de Cultura i Joventut promou l'estrena mensual d'una sèrie de documentals en versió original subtitulats en català a diferents sales de les Illes Balears.

« anterior 1 2 següent »