Fitxa de projecció

Aquesta pàgina mostra les dades de la projeccio de la pel·lícula El monestir, [08/05/2008] (Espai Cultural Can Ventosa).

Pel·lícula:
El monestir
Data:
El dia 08/05/2008 a les 20.00 h
Lloc:
Espai Cultural Can Ventosa, Eivissa, Eivissa
Organitzador:
Direcció General de Política Lingüística
Cicle:
El documental del mes
Preu:
Gratis

El monestir

El senyor Jørgen Lauresen Vig és un avi de 82 anys molt educat, fadrí i propietari d’un castell vell i rònec situat a la Dinamarca rural. Des que el va comprar als anys 50, el senyor Vig té un somni: convertir-lo en un monestir.

Després de negociar amb el patriarcat rus en persona, el senyor Vig acull a casa seva una delegació de monges ortodoxes russes. Arriben per primer cop a Dinamarca per valorar si el castell està en condicions de convertir-se en un monestir com cal. La delegació està encapçalada per la germana Ambrosija, una jove monja de caràcter fort que, per casualitat o predestinació, acabarà formant part de la vida del senyor Vig.

Les monges accepten el vell castell, però demanen al senyor Vig que hi faci reformes importants d’estructura. Quan elles marxen de nou cap a Rússia, el senyor Vig es proposa fer totes les reparacions ell mateix.

Quan les monges i els paletes es muden al castell, la vida del senyor Vig canvia de cop i volta: ell, que mai s’ha enamorat ni ha tingut cap dona al seu voltant, haurà de compartir la seva llar amb una dona de caràcter amb qui tindrà més d’una picabaralla...

Títol original:
The Monastery
Gènere:
Documental
Direcció:
Perenille Rose Grønkjær
Guió:
Jens Arentzen, Per K. Kirkegaard i Pernille Rose Grønkjær
Producció:
Sigrid Dyekjær per a Tju-Bang Film. Amb el suport del Dansk Film Institute, DR TV, YLE TV2 Documenta
Música:
Johan Söderqvist
Fotografia:
Pernille Rose Grønkjær
Observacions:
Versió original: en danès, anglès i rus amb subtítols en català
Distribució:
Parallel 40
Durada:
84'