Fitxa de projecció

Aquesta pàgina mostra les dades de la projeccio de la pel·lícula Cooking history, [04/03/2010] (Espai cultural Can Ventosa).

Pel·lícula:
Cooking history
Data:
El dia 04/03/2010 a les 20.00 h
Lloc:
Espai cultural Can Ventosa, Eivissa, Eivissa
Organitzador:
Direcció General de Política Lingüística
Cicle:
El documental del mes
Preu:
Gratis

Cooking history

Tot i que els llibres de text mai els mencionen, els xefs militars han estat determinants en el curs de la història i les necessitats quotidianes de milers d’estómacs armats han influït en victòries i derrotes. Cooking history és un retrat d’aquests xefs d’arreu d’Europa que serviren a diferents exèrcits i foren testimonis de les guerres europees al segle XX. Els seus records ens donen una visió dels fets històrics que difereix, en alguns aspectes, de la versió convencional explicada als llibres o als arxius.

Les històries personals d’aquests testimonis oblidats i la franquesa de les seves anècdotes transmeten un sentit de la vida i la mort en l’aparell de la guerra, un sentiment d’esperança, nostàlgia i estratègies de supervivència en mig de la destrucció i la desesperació. 6 guerres, 10 receptes i 60.361.024 morts són els ingredients d’aquest documental on s’explica el passat com mai abans s’havia fet.

Gènere:
Documental, Història
Direcció:
Peter Kerekes
Guió:
Peter Kerekes
Producció:
Georg Misch, Ralph Wieser (Mischief Films)
Música:
Marek Piaček
Fotografia:
Martin Kollár
Observacions:
VO en rus, alemany, anglès , francès, serbi, bosnià, croat, hongarès, txec, eslovac, hebreu subtitulada en català o castellà.
Durada:
88'
Públic:
Per a tots els públics